Bohagsflytt

Ingen bohagsflytt är likadan. Det är många saker som gör att de alla skiljer sig åt. Det kan skilja sig på hur många som bor i bohaget, hur länge de bott där och hur mycket möbler de samlat på sig under tid. Är det fler personer är det oftast mer möbler men inte alltid. Det kan till exempel vara så att någon har gått bort och det är en person som ska flytta ur ett dödsbo och då kan det vara väldigt mycket möbler. Är det någon som flyttat från ett hus eller ett större boende till lägenhet är det oftast mer möbler än vad man kan tro.

 

Ett tips från oss till dig är att ge så mycket information som du bara kan till din flyttfirma om din bohagsflytt stockholm. Detta kommer att göra flytten smidigare och flyttfirman kan planera ordentligt. Då finns även chansen att det tar mindre tid. De vill också veta saker som vilken våning och om lossnings- och lastplats är lättillgängliga eller inte.

 

Varje dag tar våra listade firmor hand om bohagsflyttar i alla olika storlekar. De har alla samlat på sig erfarenhet och verktyg för att göra flyttarna effektivt. Bohagsflytt är standardjobbet hos oss och enkelt utfört för våra flyttfirmor.

 

Alla är lite känsliga för att flytta sina saker. Man vill få allt nerpackat och flyttat utan att det antingen försvinner eller går sönder saker. Detta vet våra firmor om och tänker på dig och din upplevelse av flytten. En flytt får gärna gå fort men det måste göras säkert.

Offertförfrågan