OBS:

Detta mejl går inte till flyttfirmorna utan till oss som är ansvarig för hemsidan. För att skicka offert till de bästa flyttfirmorna i Stockholm, klicka på “Offertförfrågan” i orange färg i botten av fönstret.

Vårt mål är att bli det självklara valet för människor som letar efter flyttfirma. Meningen med vår hemsida är att människor enkelt ska kunna hitta en etablerad, pålitlig och positivt recenserad flyttfirma i Göteborg. Vi arbetar konstant för att leverera så mycket värde som möjligt till våra besökare genom att kontrollera samtliga flyttfirmor som listas hos oss.

 

Vi strävar hela tiden med att ha 100% kundnöjdhet när det kommer till vår tjänst att rekommendera flyttfirmor i Stockholm. Skulle det mot förmodan vara så att du inte är nöjd över vår tjänst och har önskemål på förbättringar eller liknande ärenden, så går det bra att maila oss.

 

Om du driver en flyttfirma i Stockholm och tror att du uppfyller de krav som vi ställer för att bli listade hos oss, tveka in att höra av er genom att fylla i formuläret till vänster.

Offertförfrågan