Kontorsflytt & Företagsflytt

Det kan vara en hel del saker som behöver flyttas vid en företagsflytt och det är vi redo för! Våra firmor är duktiga planerare och gör allt för att din kontorsflytt stockholm ska gå så smidigt och med så lite stopp i organisationen som möjligt. Det ska organiseras och utföras professionellt. Det är viktigt för våra kunder att flytten utförs säkert och att allt sedan hamnar på rätt plats. Försäkring ingår alltid och vi har noggrant sett till att våra firmor har verktyg för att utföra kontors- & företagsflyttar och även har personal med erfarenhet för detta.

Företagsflyttar är den större typen av flyttar som erbjuds och vid dessa tillfällen så är det ett bra läge för en besiktning för att uppskatta tid och personalåtgång noga. Våra firmor erbjuder en kostnadsfri besiktning för din företagsflytt stockholm så att du kan få en bättre prisuppfattning för din kontorsflytt.

 

Ofta är det viktigt att slippa uppehåll i verksamheten när man flyttar. Flyttfirmorna erbjuder ibland  därför att utföra flytten under helg och då kan det tillkomma några procent på priset. Detta kan vara en väl värd investering med tanke på att man sparar arbetstid på det. Hör med din tilltänkta firma!

Offertförfrågan