Flytt av dödsbo / Röjning

Det är alltid ledsamt och tråkigt när anhörig går bort, dessutom är det mycket som skall göras. Samtidigt behöver man tid att sörja och bearbeta sina känslor. Det är ofta en tid då man vill vara med vänner och familj och ta det lugnt. Våra flyttfirmor hjälper gärna er med att tömma eller flytta ert dödsbo i Stockholm med största respekt för era känslor. Vi förstår att det är en tuff tid för er och vi vill göra allt för att tömningen av ert dödsbo går smidigt och lätt utan att ni behöver tänka på något eller tvingas delta.

 

Vill ni behålla vissa möbler och annat är det bra om ni på förhand markerar vad ni vill spara eller ha flyttat till annan adress och vad ni vill slänga. Då kan flyttfirman på ett smidigt sätt tömma, flytta och röja ert dödsbo utan att ni behöver vaka över arbetet.

 

Vi förstår att det är mycket känslor och mycket annat som skall göras, såsom att ordna med begravning och att meddela släkt och vänner. Våra flyttfirmor har lång erfarenhet av tömning av dödsbo Stockholm och är alltid mycket varsamma när de hanterar sådana situationer. Vi ser alltid till att visa största respekt och vördnad för er situation. För att underlätta ytterligare rekommenderar vi att ni samtidigt bokar flyttstädning av bostaden.

Offertförfrågan